Shopping

Skjortor för herrkläder – Skjortstilsdetaljer Krage, manschetter, fickor

Under de senaste 50 åren har klänningskjortan gått från att vara underkläder till att ha en märkbar plats i många kläder. Detta är en motivering bakom varför det idag är tillgängligt i oändliga stilar, nyanser och exempel. Oavsett om ens stil är chinos eller formell klädsel, är skjortor grundläggande metoder för att förlänga sin garderob. En skjortas stil flaggar en hel del om bärarens syften. En klänningskjorta med en traditionell halsringning, vänster framficka, slät front och enkla ärmar signalerar rekreation medan en klänningskjorta med en nedåtgående spetsringning, ingen framficka, knäppning fram och franska ärmar signalerar anpassad. Prakten med att ändra en skjortas stil är att du kan planera den för evenemanget och att berömma dina extraordinära höjdpunkter.

Skjortkrage

Mansklänningens halsringning är den viktigaste stildetaljen, både när det gäller att bestämma klädens grad av konvention och för det sätt som det kompletterar bärarens ansikte. Konservativa krage är de minst formella och otroligt flexibla; de ser extraordinära ut utan slips men kan på samma sätt också upprätthålla slips och tröja, överrock eller jacka. Vingehalsen hålls sedan igen för formellt slitage och bör konsekvent bäras med sina partnerdelar. Det är den minst flexibla murarskjorta, vars enda mål är att flagga den mest upphöjda klädnivån.

murarskjorta

De flesta herrklänningskjortor har en typ av spetsig halsringning, men det murarskjorta enormt utrymme för sortiment här. Medan standardpunkthalsen ser bra ut på de flesta män, förbättras de med mindre utseenden något kortare, medan runda ansikten förmedlas långt över långa halsfokuser. När du är i tvivel, desto mer framträdande kanten mellan kortsidorna av halsringningen fokuserar, desto mer formell är introduktionen. Spridningskrage, som lämnar en bred öppning mellan sig, tar enorma slipsar särskilt bra. Kanterna på den avlägsnade halsen strukturerar nästan en rak linje över slipsen; detta är den mest konventionella handlingen. Ett speciellt fall för parallellitet mellan spridning och anpassning är flikens halsringning: här små flikar av textur sträcker sig från varje sidogränssnitt bakom slipsen, håller halsringningen nära varandra och räknar med gänget utåt för ett exakt, rakt utseende. Den vita skillnadshalsen, i vilken stil som helst, med eller utan att samordna vita franska ärmar, är en mest älskad av intensitetsklänningar medan den utan tvekan lyfter formell klädsel över majoriteten, lämnade bäraren ensam varnad mot den på chansen att han inte kan närma sig sin åtskillnad.

På de flesta rättvisa klädskjortor hålls halsens fokus rakt av resterna av halsen. Dessa 2 till 3-tums spetsiga hängslen är inbäddade i utrymmen på undersidan av halsen efter pressning och elimineras senare för tvättning. Förutom de plast som följer med de flesta skjortor, kan du få dem i metall, silver och till och med elfenben, men deras material har ingen betydande inverkan på deras kapacitet.